17 concessionaris i més de 400 cotxes participaran a la 17a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, que es consolida com una de les més importants

17 concessionaris i més de 400 cotxes participaran a la 17a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, que es consolida com una de les més importants

FIRAVO d’enguany se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Recinte Firal de Figueres

Figueres, 22 de setembre de 2023. La Fira del Vehicle d’Ocasió 2023 (FIRAVO) se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Recinte Firal de Figueres. Aquest any, el certamen arriba a la dissetena edició i és una fira totalment consolidada i un dels referents de les comarques gironines.

Enguany hi participen 17 concessionaris, amb 400 cotxes en exposició i s’ocupa el 100% de l’espai disponible.

Com a les edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran 17 vals d’un any d’aparcament gratuït a la zona blava de Figueres, entre les persones que comprin un vehicle a la Fira.

A diferència de les altres edicions, a la d’enguany, hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment.

Una altra de les novetats és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials amb un premi: Una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades pel Museu Dalí i la cessió d’un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana.

La campanya de promoció del FIRAVO ha arribat fins a zones de la Catalunya central (Osona i Bages), al Maresme, al Vallès Oriental i a l’Àrea metropolitana Nord de Barcelona.

Les xifres parlen per si soles.  L’edició de l’any passat va rebre un total de 7.500 visitants, es van vendre 225 vehicles amb un preu mitjà de 20.000 euros i es van facturar 4,5 milions d’euros.