Comprova ràpidament l’estat dels pneumàtics

Comprova ràpidament l’estat dels pneumàtics

Disposar d’uns pneumàtics en bones condicions és un element molt important per a conduir de forma segura. I amb una moneda d’euro pots comprovar si és urgent que els canviïs!! Col·loca la moneda en posició vertical sobre la banda de rodadura i si la part dorada queda amagada per la roda, significa que el pneumàtic encara està en bones condicions.  

Més enllà d’aquesta comprovació, i per entrar en les xifres, el funcionament ideal està entre els 4 i 8 mil·límetres. Tot i que legalment s’estipula que els pneumàtics poden circular amb 1’6 mm de gruix, els fabricants recomanen que no baixi dels 2mm. 

A més per fer un bon ús de les rodes, cal que aquestes tinguin la pressió que recomana el fabricant. Trobaràs la mesura en el marc de la portes o a la tapa d’accés al dipòsit de combustible. 

I ara que ja tens aquests consells, vine a la FIRAVO i comprova els pneumàtics dels teu nou vehicle!!! No faltis, del 6 al 8 d’octubre al polígon firal de Figueres.