Avantatges de comprar un vehicle d’ocasió

Avantatges de comprar un vehicle d’ocasió

Canviar el cotxe és una decisió important, que cal prendre sense precipitar-se i seguint els consells dels professionals. Aquest 2023, el vehicle d’ocasió -o dit de manera popular, ‘de segona mà’- és més que mai una de les millors de les opcions. També perquè a diferència dels que surten de fàbrica, amb un vehicle d’ocasió et decideixes i ja tens les claus en mà per gaudir de la teva compra. 

Per si tot això no és suficient, aquí tens més motius per comprar un cotxe de segona .

En primer lloc els diners. I és que al mercat de segona mà, el preu es pot reduir fins a la meitat. Encara que el teu pressupost sigui molt limitat, pots tenir un vehicle en perfectes condicions. És més, podràs optar per un cotxe de categoria superior. 

No existeix la depreciació del valor del vehicle. Oi que, una de les coses que més preocupen quan compres un vehicle nou, és la disminució del seu valor només de treure’l del concessionari? Si optes per un cotxe d’ocasió, oblidat d’aquest aspecte i gaudeix d’un vehicle al preu just i real. 

Comprar un cotxe de de segona mà, és fer una inversió amb totes les garanties. Tots els vehicles que trobaràs als punts de venda de FiraVO estan revisats i segueixen els controls més estrictes de qualitat. Tot perquè facis la teva compra amb absoluta tranquil·litat i seguretat.