Compra sempre a un venedor autoritzat/da

Compra sempre a un venedor autoritzat/da

Comprar un cotxe amb la seguretat que adquireixes un producte bo i amb totes les garanties és una de les preocupacions que –com a clients/es– tothom ha experimentat en el moment de fer-ho. Es tracta d’una sensació que es pot accentuar quan s’accedeix al mercat dels vehicles d’ocasió. Però aquest últim fet és una llegenda urbana, i més si fas una compra a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, que enguany celebra ja la seva 17a edició.

Disset anys de feina feta amb rigor, setze anys amb centenars de vehicles venuts i amb centenars de clients/es que s’han convertit en prescriptors/es d’un esdeveniment referent a les comarques gironines. 

Vine a FiraVO de Figueres, el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre, i deixa’t aconsellar pels venedors i venedores de la vintena de concessionaris especialitzats que hi seran presents. Només sabem vendre productes excel·lents, perquè el nostre principal objectiu és que surtis de la Fira amb el teu nou vehicle!